Lando lesz a Star Wars Battlefront következő hőse

Az új kiegészítő júniusban érkezik, előtte azonban kapunk ingyenes tartalmakat is.

Lando lesz a Star Wars Battlefront következő hőse

Miután a DICE sikeresen elindította a Star Wars Battlefront első kiegészítőjét az Outer Rimet (Greedo és Nien Nunb főszereplésével), máris elkezdett beszélni a jövőről. Szerencsére ebben nem csak fizetős DLC-k szerepelnek a tervekben, a játékosok visszajelzéseire hallgatva némi tartalmat ingyenesen is elszórnak majd.

Például lesznek új ingame események - még több duplapontos hétvége, közösségi küldetés és egyéb esemény lesz, így hamarabb szerezhetünk több tapasztalati pontot, kreditet és holmikat. Jönnek új Hutt Contractok is, ahol olyan erős Star Cardokat lehet gyűjteni, mint a Berserker Trait, a Bacta Bomb és az Ion Neutralizer.

Azonban talán még ezeknél is fontosabb, hogy új tartalmakat ígér a DICE. Bár azt már nem fejtették ki bővebben, hogy miről lenne szó, de elmondták, hogy kifejezetten azoknak szeretnének kedvezni, akik offline akarják élvezni a Battlefrontot. Ezen kívül május 4-re, a Star Wars ünnepnapjára mindenféle különleges dologgal készülnek majd.

Ezt követően a szezonbérlet tulajdonosai már júniusban megkapják a Bespin nevű kiegészítőt. Az új pályák a városban és annak környékén játszódnak majd, és egészen konkrétan négy lesz belőlük. Ami érdekesen hangzik, hogy még az AT-AT-k is elférnek majd valahogy a felhővárosban, ami nyilván szükséges is a 40 fős játékmódokhoz.

Továbbá a témához igazodva a két új hős Lando Calrissian, és a hidegvérű bérgyilkos, Dengar lesz.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward