Különleges stílusú kalandjáték lesz a Candle

Vízfestéket használtak a kézzel készült grafika megalkotásához a Daedalic által kiadott alkotásban.

Különleges stílusú kalandjáték lesz a Candle

Nemrég adtunk hírt a Daedalic Entertainment hagyományos Deponia-sorozatától eléggé eltérő stílusú Caravanról, de máris itt az újabb projektről szóló hír, melynél ismét kiadóként szerepel a stúdió.

A Candle szintén kalandjáték lesz, az ígéretek szerint kemény fejtörőkkel teletűzdelve; a Teku Studios készíti. A látvány terén valódi különlegességgel van dolgunk: a kézzel festett akvarellek szinte átfolynak egyik kockáról a másikra, a technikával együtt járó apró tökéletlenségek pedig egyedi életet lehelnek a grafikába.

A játék főhőse a Teku nevű fiatalember, aki törzsének sámánját próbálja megmenteni a gonosz Wakcha klán karmaiból. Teku szó szerint az utolsó reménysugár: bal keze egy gyertya, mely elűzi az ellenfeleket és fényt visz a legsötétebb helyekre is. A fejlesztők elmondása szerint ördögi csapdák és nehéz akadályok várnak majd a fiúra, és ezek legyőzéséhez éles szemre és jó megfigyelőképességre lesz szükségünk, mert a környezet részleteinek életbevágó jelentősége lehet.

Túl sok mindent nem árultak el ezen kívül a játékról, leginkább a nehézséget emelték ki a Steamen. Többször is bonyolultnak, kihívásokkal telinek nevezik a rejtvényeket, de arra nem tértek ki, hogy akik a könnyedebb fejtörőket kedvelik, választhatnak-e alacsonyabb fokozatot.

A Candle november 11-én jelenik meg.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward