Külföldön már nyílt bétában van a PlayStation Now

A kanadaiak és az amerikaiak már tesztelhetik a Sony játékkölcsönző szolgáltatását.

Külföldön már nyílt bétában van a PlayStation Now

Igaz egyelőre csak Kanadában és az USA-ban, de mától már tesztelhető PS4-en a PlayStation Now, a Sony streamelős játékkölcsönző szolgáltatása. Induláskor 50 kiadó több mint 100 PS3-as játéka bérelhető, a későbbiekben pedig még tovább bővítik majd a kínálatot. A PS Now-n keresztül elérhető játékok támogatják a felhőbe való mentést, a trófeákat, a toplistákat és az online multiplayert - multiban azokkal is együtt játszhatunk, akik nem bérelik, hanem megvásárolták a játékokat.

A PS Nowt teljesen beleintegrálták a PS Store-ba, a játékokat közvetlenül a boltban található oldalukról kölcsönözhetjük ki. A kölcsönzési idők és az árak a következők:

4 óra - 3 dollár

7 nap - 6 dollár

30 nap - 8 dollár

90 nap - 15 dollár

A kölcsönzési idő bármikor meghosszabbítható, ha tovább akarunk játszani, és a legtöbb játékot a DLC-kel együtt kölcsönözhetjük ki, felár nélkül. A Sony a béta ideje alatt még kísérletezik és gyűjti a felhasználók visszajelzéseit, így ezek az árak még változhatnak, pl. már tervbe vették, hogy a 4 órára való kölcsönzés árát leviszik 2 dollárra. A szolgáltatás igénybe vételére a későbbiekben előfizetéses formában is lehetőség lesz, ennek részletein még dolgoznak a Sony-nál.

A PS Now-t első lépésben PS4-en tesztelik, de hamarosan elérhető lesz PS3-on, PS Vitán, PlayStation TV-n és egyes 2014-es Sony TV-készülékeken is. Arról még mindig nem nyilatkozott a Sony, hogy Európában mikor fogják tesztelni a szolgáltatást.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward