Közös játékot készít a Marvel és a Telltale Games

Az első játékok 2017-ben jöhetnek, de azt egyelőre nem tudjuk, melyik képregényhősök alapján.

Közös játékot készít a Marvel és a Telltale Games

Szinte hihetetlen, milyen hatékonysággal hajtja fel a legjobb licenceket a Telltale Games. Meg az is, hogy jelenleg mennyi projekten dolgoznak egyszerre. Ha csak a licencelt termékeket nézzük, akkor ott van nekik a The Walking Dead, a Game of Thrones, a The Wolf Among Us és a Tales from the Borderlands, valamint készül egy játék a Minecraft alapján is.

Ha a nem licencelt termékeket nézzük, akkor jelenleg nem áll túl jól a stúdió, de ezen egy egészen más módon próbálnak meg segíteni: éppen pár hete jelentették be, hogy a Lionsgate Filmsszel közösen hoznak létre valami egészen új dolgot, ami egyszerre lesz tévésorozat és játék is, és az egész a Telltale saját ötletére épül.

A stúdió tehát némileg elfoglalt, ám úgy tűnik, hogy ennek ellenére is tud annyira növekedni, hogy újabb és újabb projekteket vállaljon be. Most ugyanis a Marvel jelentette be, hogy megegyeztek a Telltale-lel, és 2017-től kezdve a stúdió ad majd ki különböző képregényes játékokat. Sajnos a bejelentés eléggé szűkszavú volt, így még azt sem tudtuk meg, hogy melyik sorozatokból akar játékot a Marvel, de vélhetően nem lövünk nagyon mellé, ha a Bosszúállók szereplőgárdájára, vagy annak egy részére gondolunk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward