Középkori játékon dolgozhat a Rockstar

Középkori játékon dolgozhat a Rockstar

Ismét kezdenek információk szivárogni arról, hogy nem a Grand Theft Auto 6 lesz a Rockstar következő játéka, hanem egy középkorban játszódó akciójátékkal készülnek PS5-re és az új Xboxra. A stúdió korábban már elkezdett egy ilyen fejlesztést Project Medieval néven, azonban évekkel ezelőtt félrerakták. Most azonban több forrás szerint is újra elővették.

Pawas Saxena, a Rockstar egy grafikusa a napokban frissítésse LinkedIn-profilját, melyben az áll, hogy "moduláris környezeti grafikákat készítettem organikus anyagokra építkezve a középkor építészeti stílusában". Ezt követően a Redditen került elő egy informátor, aki korábban több dolgot is helyesen jelzett előre a Rockstarral kapcsolatban. Ő azt mondja, hogy a stúdió tényleg egy középkori játékon dolgozik, a kardozás és a párpajok fontos részét képezik majd az anyagnak, a megjelenést 2021 elejére datálja, és a bejelentés sincs már messze.

Meg kell hagyni, mostanában viszonylag sok a pletyka a Rockstar körül, hiszen állítólag a Bully 2 is készül náluk, és mostanában több álláshirdetést is feladtak, melyben szakembereket keresnek next-gen nyitott világú játék készítéséhez. De ez persze lehet a Rockstar bármelyik címe nagyjából.

A Rockstar belsős forrásai szerint a stúdió 2008 óta próbálkozik összehozni a Bully 2-t, melyből több el is készült: megírták a történet körvonalait, konkrét jeleneteket találtak ki, és összesen 18 hónapot dolgoztak rajta. Egészen addig eljutottak, hogy a játék kis szeletét egy játszható demó formájában összerakták a RAGE engine-re építkezve.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap