Közeleg az új Minecraft frissítés

Félelmetesebbnél félelmetesebb új ellenfelek érkeznek a Minecraft Xbox 360-as verziójába. Meg kockabirka avatar.

Közeleg az új Minecraft frissítés

Jönnek a hátborzongató Endermanek, gonosz ősrovarok, félelmetes elhagyatott bányák és a mardosó éhség a Minecraft 1.8.2.-es Xbox 360-as frissítésével. A hivatalos Mojang oldalra már felkerült három kép ezekről a félelmetes ellenfelekről. Az Endermanek hosszúkás árnylények, akik ellopják építőkockáinkat. Az ősrovarok a kockák belsejében bujkálnak és bányászás közben törnek ránk, amikor nem számítunk rá és még sérülést is okozhatnak. Az elhagyatott bányák nagy segítséget jelentenek, hiszen előre kiásott alagutakkal és sínekkel rendelkeznek, így nem kell mindent a nulláról kezdenünk, igaz ennek ára van, mert meg kell védenünk magunkat az esetleges póktámadásoktól.

Az éhség bevezetése a legnagyobb változás a konzolos verzióban, az ételkészítést szabadidős tevékenységből hasznos és fontos szakértelemmé avanzsálja. Ha teli a has, életerőnk normál játék közben is regenerálódik. Ha éhezünk, a staminánk is csökken, és ha már nagyon kiéheztünk, az életünk is veszélybe kerül.

A Mojang még nem közölte a frissítés időpontját, de Xboxos partnercége, a 4J Studios szerint még pár hét kell hozzá, hogy elkészüljön. A frissítés mellett új Minecraftos avatarok is érkeznek Xboxra, a filmecskéből a megismerhetjük a nyírható kockabirkát.

 

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward