Közeleg a Dawngate béta

Hamarosan kipróbálhatjuk az EA multiplayer aréna játékát.

Közeleg a Dawngate béta

Új videóval jelentkezett a Dawngate MOBA, melyben a fejlesztők beszélnek játékukról, melynek béta tesztje ezen a héten, pontosan május 24-én veszi kezdetét. A darabot a Waystone fejleszti, amely a Visceral Games (Dead Space) ex-fejlesztőiből áll. A bétára a hivatalos honlapon lehet jelentkezni.

A Dawngate első ránézésre tipikus arénajátéknak tűnik a sok helyütt látott képregényes stílusú hősökkel, de találhatunk benne pár érdekességet is, melyek annyira nem megszokottak. Vannak pl. regeneráló tornyok, melyekben a harcban megfáradt csapatok visszanyerhetik erejüket és az erőforrásgyűjtés is a játék részét képezi. Ez utóbbi a Spirit Wellek segítségével valósul meg, melyek idővel extra munkásokat termelnek és fokozatosan növelik a közelben található nyersanyagok mennyiségét. A Spirit Well menet közben persze gazdát is cserélhet, a munkásokat pedig meg lehet ölni. A Dawngate-ben a bázisokat nagyerejű őrzők védik, ezeket nem lehet csak úgy pár emberrel legyőzni. A játékbeli pályákhoz történet is kapcsolódik és csak két út lesz bennük, a harmadik központi útvonal egy olyan labirintus lesz, amely jól használható a meglepetésszerű támadásokhoz.

Kapcsolódó cikkünk:

[link href="https://ipon.hu/hir/az_ea_sem_marad_moba_jatek_nelkul/25310" target="_blank"]Az EA sem marad MOBA játék nélkül

[/link]

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward