Közeleg a Command & Conquer bétája

Nyáron veszi kezdetét a bétateszt, amelyre már lehet jelentkezni.

Közeleg a Command & Conquer bétája

A Victory Games fejlesztésében készülő Command & Conquer RTS idén nyáron lép zárt bétába, amelyre már lehet jelentkezni a játék hivatalos oldalán.

"Mindig is a közösség volt a legfontosabb a Command & Conquer sikere szempontjából, és most is az" - mondta Jon Van Caneghem, a Victory Games menedzsere. "Mivel élő platformról van szó nagy szabadság áll rendelkezésünkre abban, hogy rugalmasan reagáljunk az igényekre és olyan tartalmakkal szolgálhassunk az indulásnál és a későbbiekben is, melyek a játékosainkat igazán érdeklik. Fejlesztőként ez a fajta direkt és folyamatosan fejlődő kapcsolat a közönséggel hihetetlenül izgalmas, és már alig várjuk, hogy kiderüljön, mit gondolnak a játékosok a Command & Conquer élményről."

A játékban többféle Generális áll rendelkezésünkre, segítségükkel uralhatjuk a teljes csatamezőt. Minden Generális egyedi arzenállal, harci stílussal és személyiséggel rendelkezik. Három frakció közül választhatunk: Global Liberation Army, European Union és Asia Pacific Alliance. Visszatérnek a darabba az olyan népszerű játékmódok, mint a Multiplayer Deathmatch és a Solo Skirmish.

A Command & Conquer ingyenes élő szolgáltatásként lesz elérhető PC-re még az idén.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward