Konzolos szintre hozza a PC-s Mortal Kombat X-et az új patch

A készítők egy nagy javítást ígérnek a PC-s verzióhoz, ami orvosságot kínál majd a panaszokra.

Konzolos szintre hozza a PC-s Mortal Kombat X-et az új patch

Nem volt sima a PC-s Mortal Kombat X rajtja sem (a konzolos is fagyogatott és sokszor nem mentek a frakció szerverek). A Steam új letöltőrendszere miatt a játék összezavarodott, és nem települt fel rendesen, aminek mindenféle fagyás lett a végeredménye. Ez ugyan azóta megoldódott, de a PC-s verzió továbbra sem az igazi: a felhasználók továbbra is bugokra, instabilitásra panaszkodnak, valamint indokolatlan akadásokra és túl nagy gépigényre.

Szerencsére a NetherRealm nagyfőnöke, Ed Boon is tisztában van ezzel, és a csapat az utóbbi időben a megoldáson dolgozott, ami egy holnap érkező javítással kerül be a játékba: "Holnap érkezik egy patch, ami szó szerint egyenlő szintre hozza a PC-s verziót a konzolosokkal, hatalmas javulás várható" - mondta Boon, majd hozzá tette, rengeteg visszajelzést kaptak a PC-s rajongóktól, így mindenképpen az a céljuk, hogy rendben legyen ez a változat is.

Jön a Predator

Tegnap bemutatkozott Jason, most pedig a Predatorról láthatunk pár másodpercet. Sajnos nem verekedés közben, de legalább megnézhetjük milyen lesz a modellje.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward