Konzolokra is jön a Torment: Tides of Numenéra

A PC-s verzióval párhuzamosan fog megjelenni PS4-re és Xbox One-ra is, első bemutató a Gamescomon várható.

Konzolokra is jön a Torment: Tides of Numenéra

A fejlesztő inXile Entertainment és a kiadó Techland Publishing közös közleményben jelentette be, hogy a Torment: Tides of Numenéra PS4-re és Xbox One-ra is megjelenik majd.

A konzolverziók a PC-s játékkal egy időben jönnek majd ki 2017 első negyedévében, első alkalommal pedig az augusztus 17. és 21. között rendezett kölni Gamescomon láthatja majd őket a nagyközönség, melynek keretében eddig nem látott részleteket is megnézhetünk.

A játék eredetileg csak PC-n jelent volna meg, ráadásul már az idén, de eltolták a kiadás dátumát, miközben a színfalak mögött azon dolgoztak, hogy biztosíthassák az összes platformon való egyidejű startot. A döntésben szerepet játszott a Wasteland 2: Director’s Cut konzolos verziójának sikere és a rajongók kérése is.

Ahogy mi is írtunk már róla, a Torment: Tides of Numenéra a Planescape: Torment című, kultklasszikusnak számító szerepjáték szellemi örököse lesz, gyönyörű, egyedi világgal, gazdag, karakterközpontú történettel, melyből nem hiányoznak a személyes és filozófiai elemek sem. Minden döntésünknek hatása van és egyik sem szimplán fekete vagy fehér. Mindezt harc, rejtvények, párbeszédek és lopakodás színesítik.

Hogy konzolon hogyan is fog kinézni ez az egész, arról képet kaphatunk a friss előzetesből.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward