Konami: NeverDead, Otomedius...

NeverDead, Otomedius, Lucha Libre: Heroes del Ring, Def Jam: Rapstar, Glee Karaoke.

Konami: NeverDead, Otomedius...

A Konami az E3-on bemutatta új PS3-ra és Xbox 360-ra készülő akciójátékát, a NeverDead-et. Bár a fejlesztő az oxfordi Rebellion Studios, a producer és fő dizájner szerepét Shinta Nijori vette magára a Konami Japan-től. A Third-person fantasy-horror és akciójáték keverék egy lepukkant szörnyektől hemzsegő városban játszódik (OMG, RLY?!). A csavar ott van benne, hogy a főszereplőnk egy poéngyáros vagány motoros, akit különösebben nem hat meg, ha eltávolítják pár testrészét (akár a fejét is), egyszerűen csak fogja és újra begyűjti őket. A trailer egész jóra sikeredett.

Aki nem kedveli a japán rajzfilmeket (anime), az ezt a bekezdést átugorhatja, ugyanis a télen érkező Xbox 360 exkluzív Otomedius Excellent egy ilyen stílusú játék. Ez lesz az első Otomedius amivel a japánok megpróbálják a szerencséjüket nyugaton. Játszható lesz hardcore és kezdő akciójáték kedvelők számára is, lesz benne 4 játékos mód és gazdag DLC támogatást is ígérnek. A főszereplő banda egy rakás szupercuki anime lányka, akiket jól aláfest majd a jellegzetes "Konami zene".

Persze ezzel még nem volt vége a Konami konferenciának, bemutattak új mexikói birkózós játékukat, a Lucha Libre: Heroes del Ring-et. Aki nem ismerné a műfajt: olyasmi, mint a pankráció, de mégsem az, mert ez LUCHA LIBRE. NNa. (Korábbi trailerhez katt ide.)

A konferencián feltűnt még Russel Simmons is, hogy felkonferálja a Def Jam: Rapstart, egy kis bemutatóhoz katt ide< (bár inkább csak csajokat mutogatnak benne :)) Zárásként bevonult még egy középiskolás kórus és előadták a Queen-től a Somebody to Love-ot, a Konami új Glee stílusú Kraoke Revolution játékának ünnepléseként.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward