Komoly Samu nyáron tér vissza közénk

A Devolver Digital bejelentette, hogy nyáron jön a Serious Sam 3

Komoly Samu nyáron tér vissza közénk

A Serious Sam 3 nyáron fog elrajtolni PC-n és konzolokon, jelentette be a játék kiadója, a Devolver Digital. Az előzményrészt régebben így írták le: „dicsőséges visszatérés az FPS-ek hőskorába, amikor a férfiak még férfiak voltak, a fedezékek az amatőröknek szóltak, és ha meghúztad a ravaszt, akkor repült minden”.

A Serious Sam 3, a 22. században játszódik, a Föld épp Mental megszálló légióival szív, úgyhogy lesznek összedőlő templomok, ősi civilizációk és jövőbeni egyiptomi városok, ahogy az elvárható egy Komoly Samu játéktól. A fejlesztő Croteam büszkén hirdeti, hogy a játékban nincs fedezékrendszer, se komoly sztorival ellátott kampány: „Csak te vagy és ők” és az „ők” jó sokan vannak.

„A Serious Sam 3 a színtiszta szórakozásról és akcióról szól. Ráfeküdtünk mindenre amit a játékosok szeretnek a szériában, miközben bővítettük azt új és egyedi dolgokkal is, hogy még jobbá tegyük azt a tombolást, amiről Serious Sam ismert.”

Lesznek új közelharci támadások, 16 játékos kampány és versus módok, utóbbiban természetesen Deathmatch és Beast Hunt opciókkal. Ettől függetlenül nem lesz könnyű dolga a Croteam-nek, Sam előtt ugyanis Duke is tiszteletét teszi majd gépeinken.

Képgaléria:

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward