Komoly Samu 3 infómorzsa

A Croteam nem sokat, de annyit elárult a készülőben lévő Serious Sam 3-ról, hogy el fogja hagyni az előző két részből megszokott rajzfilmszerű stílust. Ugyanakkor megnyugtattak mindenkit, hogy nincs miért aggódni, a játékélmény marad a régi.

Komoly Samu 3 infómorzsa

A Croteam ha nem is sokat, de legalább annyit elárult a készülőben lévő Serious Sam 3-ról, hogy el fogja hagyni az előző két részből megszokott rajzfilmszerű stílust. Ugyanakkor megnyugtattak mindenkit, hogy nincs miért aggódni, a játékélmény marad a régi.

"Egyelőre még túl korai lenne bármit is mondani a Serious Sam 3-ról." - nyilatkozta Roman Ribaric a Croteam feje. "Úgy hiszem, hogy a széria rajongói két dologról viszont már most biztosan szeretnének tudni. Elsőként arról, hogy a SS 3 ugyanolyan élményt nyújt majd, mint az első, másodszor pedig, hogy elhagyjuk a szokásos rajzfilmes kinézetet."

"Ami pedig a többi játékkal való összehasonlítást illeti: amit jó játszani, azt jó játszani. A Serious Sam játékok az ő saját maguk alkotta eszméletlen tempós FPS műfajába tartoznak, összehasonlítani csak az előző részekkel lehet majd az újat." Nekünk aztán nem is állt szándékunkban máshoz mérni, Samut úgy szerettük ahogy volt. Újabb agykikapcs feszültség-levezető shooter van tehát születőben. Várjuk. (Ilyen volt a tavaly megjelent Legendary is, amit sok helyen lepontoztak, azért mert mély történetet és über AI-t vártak, pedig a játékról ordított, hogy tipikus "agyatlan" shooternek készült.)

A játéknak még nincs megjelenési dátuma, és a platformok se biztosak, de szerintünk esélyesen a PC és az Xbox 360 lesz a két befutó.

A széria rajongóinak további jó hír, hogy hamarosan elkészül az első rész remake-je PC-re és Xbox Live-ra. Nagyon sok PS3 tulajdonos írt a csapatnak, hogy ők is szeretnének újra Samuval nosztaligázni, a kérésük pedig meghallgatásra lelt. Ha minden jól megy, a PSN-re is felkerül majd a játék. A 'The First Encounter' 1200 MS pontba fog majd kerülni az XBLA-n, minden bizonnyal hasonló árban lesz a PC verzió is.

Az újra lemodellezett pályákon és "csodaszép" textúrákon túl a Serious Sam HD-ban lehetőségünk lesz barátainkkal és végigsöpörni a játékon (4 játékos Co-op módban). Boxon nyár végére várható, PC-n egy picivel később (pontos dátum nincs).

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward