Kojima szívesen dolgozni kisebb játékokon

Kojima szívesen dolgozni kisebb játékokon

Hideo Kojima nagymester és az ő állandó művészeti igazgatója, a legendás Yoji Shinkawa arról beszéltek, hogy szívesen dolgoznának kisebb játékokon is, most, hogy a Death Stranding fejlesztését befejezték. Kojima például nagyon jó ötletnek tartja az epizodikus megjelenésű anyagokat, amik egy darabban kevesebb időt vesznek el az emberek életéből, mint egy nagy AAA-kategóriás játék.

Persze, mondja ezt azután, hogy a Death Stranding alsó hangon 50 órát vett el azok életéből, akik igazán belemerültek, vagy adott esetben még többet. Amivel persze nincs gond, hiszen Kojima mestert mindig is azért szerettük, mert a játékaiba bele lehetett merülni.

Azt is meg kell jegyezni, hogy Kojima próbálkozott már a koncepcióval, amikor a Metal Gear Solid 5 előtt kiadta a Ground Zeroest, egyfajta felvezető epizódként, ami ugyan csak egy helyszínt tartalmazott, mégis azon belül is olyan sandbox élményt tudott kínálni, mint senki más.

Azt mindenesetre elárulta a páros, hogy mindezzel együtt a Kojima Productions jelenleg több projekten dolgozik, melyek között akad egy nagy játék is, a többiről pedig egyáltalán nem voltak hajlandóak beszélni. Kojima azt mondta, hogy mivel Shinkawa specialitása a mechákban rejlik, szeretne ezzel foglalkozni a jövőben, ezen kívül ketten együtt szeretnének a mangák világában is bemutatkozni.

Végső soron a Death Stranding, habár nagy sikert aratott, talán ez volt eddig Kojima leginkább megosztó játéka. Ennél talán csak a Metal Gear Solid 4 osztotta meg jobban a közönséget. Lehet, hogy a mester érez valamit?

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap