Kojima kalandjátékon dolgozik

A Metal Gear Solid atyja egy kalandjátékon munkálkodik épp, mondta el együttműködő partnere, Chiyomaru Shikura az 5pb japán médiacég elnöke. A 4Gamer-nek adott interjújában elmondta, hogy a szóban forgó program a harmadik része lesz egy "fogalmi tudományos szériának".

Kojima kalandjátékon dolgozik

A Metal Gear Solid atyja egy kalandjátékon munkálkodik épp, mondta el együttműködő partnere, Chiyomaru Shikura az 5pb japán médiacég elnöke. A 4Gamer-nek (@Kotaku) adott interjújában elmondta, hogy a szóban forgó program a harmadik része lesz egy "fogalmi tudományos szériának".

"Kojima azt mondta nekem, hogy szeretne egy kalandjátékot csinálni. A projekt még mindig azon a szinten tart amikor fognod kell magad, felmenni a hegyekbe és baltával kivágni az egész alapjait, szóval még nincsenek pontos részletek vele kapcsolatban."

Kojimát idén már lekapták Skihurával és a No More Heroes-t készítő Goichi Sudával kezet fogva, mosollyal az arcukon. Suda szerepéről egyelőre nincs információ. Az 5pb eddig erotikus játékokkal és randi szimulátorokkal aratott, Kojima pedig nem olyan rég eleresztett egy olyat, hogy a következő játéka "feszeget bizonyos határokat/tabukat". Érdekes...

A már-már legendás fejlesztő legutóbbi munkája a Metal Gear Solid: Peacewalker volt PSP-re.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward