Ködbe vész a Half-Life 2: Ep3

Gabe Newell elmondása szerint "nagyon jó okuk van rá", hogy nem beszélnek a Half-Life 2: Episode 3-ról. "Rengeteg e-mailt kapok minden nap, melyekben annak az okát firtatják, hogy nem beszélünk az Episode 3-ról itt a Valvenál. Csak annyit mondhatok, hogy nagyok sok érvünk van, de egyelőre nem árulhatok el semmit. Eljön annak is az ideje." - nyilatkozta Newell a G4-nek.

Ködbe vész a Half-Life 2: Ep3

Gabe Newell elmondása szerint "nagyon jó okuk van rá", hogy nem beszélnek a Half-Life 2: Episode 3-ról. "Rengeteg e-mailt kapok minden nap, melyekben annak az okát firtatják, hogy miért nem beszélünk az Episode 3-ról itt a Valvenál. Csak annyit mondhatok, hogy nagyok sok érvünk van, de egyelőre nem árulhatok el semmit. Eljön annak is az ideje." - nyilatkozta Newell a G4-nek.

Annak ellenére, hogy ilyen hosszú ideje ülnek a folytatáson és hány év telt el a Half-Life 2 megjelenése óta, Newell egyáltalán nem sajnálja, hogy epizodikusra csinálták a Half-Life sagát és kiemelte, hogy az az első és második rész kritikus volt más produkciók szempontjából.

"Képesek voltunk technológiai haladásra. A Left4Dead sosem jelenhetett volna meg, ha nincs az Episode 1 és az Episode 2, nemde?" - jegyezte meg. "Azok az előre lépések lehetővé tették számunkra a Portal és a Team Fortress 2 megalkotását. Ezek a produktumok annak voltak köszönhetők, hogy rövidebb fejlesztési ciklusokra tértünk át."

Egész eddig minden, amit az Episode 3-ról elénk tártak, két koncepciós képben nyilvánult meg, még tavaly kaptuk őket. A játékot PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra ígérik...

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward