Kiterjeszti a megsemmisülő üzeneteket a Viber

Kiterjeszti a megsemmisülő üzeneteket a Viber

Az üzenetküldő szolgáltatások számos lehetőséget nyújtanak a felhasználók számára. Néhány szolgáltatásnál már arra is lehetősége van az embereknek, hogy önmegsemmisítő leveleket továbbítsanak. A Viber megkötések mellett már 2017 óta tudott ilyet, és mostantól pedig már az általános beszélgetéseknél is biztosítva lesz ez az opció.

Egy ideje szóltak róla pletykák, hogy lesz ilyen funkciója a Vibernek, most pedig már elérhető mindenki számára. A Rakuten alá tartozó szolgáltatás esetében a fejlesztők abban bíznak, hogy ennek az újításnak köszönhetően több felhasználó számára lesz vonzó alternatíva, és nagyobb bizalommal állnak majd hozzá az eddiginél is.

Az önmagukat törlő üzenetek küldése az általános beszélgetéseknél nagyon egyszerűen történik. Annyit kell tenni a normál csevegési felületen, hogy alul, a szövegdoboz környékén, a matricák és más tartalmak küldésére szolgáló gombok sorában, ki kell választani az óra piktogramját. Ennek a  megnyomását követően feljön egy olyan felület, ahol több időopcióból lehet választani. Maximum 1 órát lehet beállítani az üzenetek eltűnésére, a minimumidő viszont mindössze 10 másodperc, szóval egészen tág határok között lehet variálni igénytől függően.

Galéria megnyitása

A megfelelő beállítás kiválasztását követően már csak meg kell írni a kívánt üzenet szövegét, és rá kell bökni a küldés gombra, mintha egy normál üzenetről lenne szó. A továbbítást követően a partnernek,  partnereknek annyi idejük van elolvasni a szöveges, amilyen időkeretet a törlésre megadott az ember. Azt is pontosan lehet majd tudni a megsemmisülő üzenetek esetében, hogy mennyi idő van még a törlésig. A szövegbuborékok alsó sarkában fog megjelenni egy visszaszámláló.

A Viber korábban arra is lehetőséget nyújtott, hogy értesítést adjon a küldőnek arról, ha a társa képernyőmentést készített arról az üzenetről, aminek nem szeretné, ha nyoma maradna. Most viszont nem esett szó arról, hogy ez működik-e az általános csevegések esetében is.

A biztonságra a Viber mindig nagy hangsúlyt fektetett, és ezért fontos számára a mostani lépés is. A vállalat elsőként tette lehetővé az elküldött üzenetek törlését a komplett beszélgetésből 2015-ben, majd az elmúlt években bevezette a rejtett és a titkosított csevegési formákat is. És mivel már nagyjából 1 milliárd felhasználóval rendelkezik, így kijelenthető, hogy a felhasználók örömmel vették használatba már eddig is.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap