Kiszivárgott Titanfall térképek

Kiszivárgott 15 Titanfall pálya térképe és újabb részletek a játékmódokról.

Kiszivárgott Titanfall térképek

Úgy néz ki, jóval több pálya lesz a Titanfallban, mint ahogy azt eddig gondoltuk: egy Reddit felhasználó 15 kiszivárgott térképet osztott meg a rajongókkal, melyeket a NeoGAF fórumán lehet kényelmesen megtekinteni. Állítólag ez a 15 már a játékban található összes pálya, a fórumon mindegyikről felülnézetes képeket láthatunk és a stratégiailag fontosabb részeikről is külön ábrákat kapunk. A pályák nevei: Airbase, Angel City, Boneyard, Colony, Corporate, Demeter, Fracture, Lagoon, Nexus, Outpost 207, Overlook, Relic, Rise, Smuggler és Training Ground.

Számos pályán találhatóak anti-mech lövegtornyok, pár helyen akadnak mechanikus kötélpályák a pilótáknak és legalább kettőn, a Smuggleren és a Lagoonon vizes területek is vannak. A játékmódok végső névsora: Attrition (szokásos deathmatch), Capture the Flag, Hardpoint Domination, Last Titan Standing és Pilot Hunter - erről az utóbbi módról, amelyben kizárólag a mechek elpusztítása a cél, eddig egyáltalán nem lehetett hallani.

A Titanfallban egy Call of Duty-stílusú, Generations névre hallgató presztízs is rendszer található. Megjelenés hamarosan, jövőhét csütörtökön!

Airbase

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward