Kiszivárgott a teljes Star Wars: Battlefront 3

Igaz, ezzel a legtöbbünk nem tud mit kezdeni, de legalább kaptunk néhány új videót a soha el nem készült játékból.

Kiszivárgott a teljes Star Wars: Battlefront 3

Szomorú história a Star Wars: Battlefront 3 története. A játékot készítő Free Radical szerint már nagyon közel voltak a megjelenéshez, pusztán néhány hónap finomhangolás és hibajavítás kellett volna. A Battlefront 3 rendkívül ambiciózus címnek készült: a sorozat korábbi részeiben megszokott módon jelen lettek volna a földi ütközetek és az űrcsaták is, sőt, az űrbe felmenve akár még egy nagyobb hajóba is berepülhettünk volna, hogy aztán ott megint gyalogosan folytassuk a lövöldözést.

Ennek a megvalósításához persze rengeteg technológia akadályt kellett leküzdeni, hiszen a játék még alapvetően Xbox 360-ra és PS3-ra készült, ahol nem bővelkedtek a fejlesztők a memóriában. A Free Radical vezetője, Steve Ellis azonban azt mondta, hogy a legtöbb problémát sikerült leküzdeniük akkorra, mikorra a LucasArts végül lelőtte a fejlesztést - úgy, hogy valójában soha nem is jelentették be hivatalosan, hogy készül a Battlefront 3.

A Free Radical több mint két éven keresztül dolgozott a címen, és végső soron 99%-os készültségi állapotban volt, ám sosem jelent meg. A fejlesztők ráadásul sosem beszélhettek róla rendesen, hiszen a LucasArts titokban akarta tartani a projekt létezését. Azóta persze számos videó szivárgott már ki a játékból, amiknek a segítségével némi betekintést kaphattunk abba, milyen lett volna a játék.

Most azonban a Redditen az egyik felhasználó azt állította, hogy a rendelkezik a fejlesztés alatt álló játék minden szükséges fájljával, így az futtatható. Az említett felhasználó elérhetővé is tette a letöltési linkeket, azonban ezt a Reddit moderátorai hamar eltávolították, így már csak videók maradtak bizonyítéknak. Maga a játék kizárólag fejlesztői (vagy moddolt) Xbox 360-on futtatható, többek között az elindítás folyamata is látszik ezen a videón, itt pedig a karakterkészítés kerül előtérbe, végül pedig egy rövid játékmenet a Hoth bolygóról. Beágyazni sajnos nem lehet őket, úgyhogy kattintsatok a linkekre.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward