Kiszáguldott bétából a Star Citizen harci modulja

Megjelent a játék harmadik elkészült modulja, az Arena Commander 1.0, amely az űrcsatákról gondoskodik.

Kiszáguldott bétából a Star Citizen harci modulja

A Star Citizen fejlesztője, a Cloud Imperium Games útjára indította a játék harci moduljának, az Arena Commandernek az 1.0-ás verzióját, amelyben játékosok és MI által irányított űrhajók ellen csatázhatunk. Az 1.0 fontos mérföldkő a játék fejlesztésében, vele bekerült a lobby rendszer és számos új űrhajó is a modulba. Repülhetünk végre az Aurora, a Mustang, a 300 és a Hornet minden változatával, valamint a Cutlass és az Avenger alap modelljeivel is. Korábban sok olyan űrhajó volt (némelyik ráadásul igen drága), melyet csak a hangárban lehetett megnézni és nem voltak működőképesek.

A lobby rendszer egy másikkal, a barátokéval együtt érkezik, mindkettő arra szolgál, hogy a játékosok megtalálhassák egymást. Az 1.0-ás új animációkkal, textúrákkal és kamerákkal, ill. más új rendszerekkel is kiegészíti a játékot (oldalra ható gravitációs erő, űrhajó aláírások, hajtómű energia). Az Arena Commanderhez készült 55 oldalas pdf kézikönyv innen tölthető le.

Az összesen hat nagy modulból álló Star Citizen fejlesztése szépen halad, a Hangar, a Command és a most megjelent Arena modulok már elérhetőek. Készülőben van még az FPS, a történet alapú Squadron 42 és a Planetside modul, ill. az univerzum, amely az összes modult egésszé kovácsolja. A projekt atyja, Chris Roberts a Gamescomon úgy nyilatkozott, hogy a teljes játék 2016-ban fog elkészülni.

Mustang Gamma

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward