Kirkman a Walking Dead FPS-ről

A sorozat atyja nem veszt részt az FPS készítésében, de reméli, hogy jól fog sikerülni.

Kirkman a Walking Dead FPS-ről

A The Walking Dead atyja, Robert Kirkman szerint a híres zombis tv-sorozaton alapuló FPS, amelyet az Activision fejleszt akár még jó is lehet a karakterek miatt. A történet középpontjában a Dixon testvérek állnak, akik nem szerepelnek a képregényben, de a TV-sorozat legnépszerűbb figurái közé tartoznak. Kirkman korábban úgy nyilatkozott, hogy nem szeretné, ha a Walking Deadből shooter készülne. Nem sokkal ezután jelentette be az Activision a The Walking Dead: Survival Instinct című shooterét, amelyet a Termial Reality fejleszt és 2013-ban fog megjelenni PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

Kirkman ezzel kapcsolatban a következőket mondta: "Tudom, hogy ott az idézet, amelyben azt mondtam, hogy ostobaság lenne Walking Dead FPS-t készíteni, mivel ebből a műfajból annyi játék van a piacon, hogy nem lenne kompetens, és folyton a Left 4 Deadhez hasonlítanák. Nem hiszem, hogy az AMC olvasta volna mindezt."

A shootert az Activision az AMC-től licenszelte, ezért az a TV-sorozaton alapul, nem a képregényeken, ami azt jelenti, hogy Kirkman nem vesz részt az elkészítésében. A Telltale igen jól sikerült és sikeres Walking Dead játékának Kirkman is részese volt. "Tudom, hogy az Activision keményen dolgozik, hogy egy klasszul kinéző játékot készítsen, és remélem, hogy olyasmit fognak alkotni, ami érdemes a sorozat nevére" – nyilatkozta.

Az FPS-ben, amelynek története a TV-sorozaté előtt játszódik Daryl Dixont és rasszista testvérét alakíthatjuk, akik a biztonságos Atlantába szeretnének elérni, ahová azonban nehézségekkel és akadályokkal teli út vezet. A játék az akciót vegyíteni fogja a lopakodós elemekkel is. Nehéz lesz utánpótláshoz jutni, és az NPC-k viselkedését hozzájuk való viszonyunk dönti majd el, segíthetnek minket, de akadályozhatnak is céljaink elérésében.

Kapcsolódó cikkeink:

Walking Dead FPS a láthatáron

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward