Kingdoms of Amalur: Átvezetők

Már 4 éve készül a Reckoning, a tavalyi bejelentés óta mi is többször írtunk róla. Annyi biztos, hogy van mit, a játék hatalmas és rendkívül igényesen kidolgozott AAA címnek ígérkezik. Tény, hogy nem hagyományos RPG lesz, hiszen a harc pörgős, akció dús lesz, de ez nem feltétlenül baj. A kihívás abszolút mértékben ott lesz, a fejlesztők telve vannak kreatív erővel.

Kingdoms of Amalur: Átvezetők

Már 4 éve készül a Reckoning, a tavalyi bejelentés óta mi is többször írtunk róla. Annyi biztos, hogy van mit, a játék hatalmas és rendkívül igényesen kidolgozott AAA címnek ígérkezik. Tény, hogy nem hagyományos RPG lesz, hiszen a harc pörgős, akciódús lesz, de ez nem feltétlenül baj. A kihívás abszolút mértékben ott lesz, a fejlesztők telve vannak kreatív erővel.

A játékkal kapcsolatosan a legtöbbet a világról és a sztoriról hallani, ami jó jel, láthatóan hatalmas nyomatékkal van jelen a fejlesztésben. A legfrissebb fejlesztői napló az átvezető filmekre koncentrál, de ajánljuk figyelmetekbe a hivatalosYouTube csatornát, ahol már számos aspektusával foglalkoztak a játéknak, a hivatalos honlapot és természetesen korábbi cikkeinket.

A Kingdoms of Amalur: Reckoning 2012 februárjában jön PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward