Kinect Star Wars megjelenés

Április elején érkezik a Kinect Star Wars kardpárbajokkal, járműves versenyekkel és még sok érdekességgel. Ebből az alkalomból egy limitált kiadású Star War témájú Xbox is megjelenik.

Kinect Star Wars megjelenés

A Microsoft megerősítette, hogy a Kinect Star Wars április 3-án kerül a boltok polcaira. A különleges limitált kiadás, amely egy Star Wars témájú Xbox-szal együtt van csomagolva ugyanakkor jelenik meg, egyelőre még csak az USA-ban, de már megerősítették, hogy lesz európai verzió is, csak hogy mikor, azt egyelőre még nem lehet tudni. Ebben a limitált kiadásban az Xbox R2D2 skinnel rendelkezik, a kontroller C3PO témájú, és Star Warsosak a beépített hangok is, melyek akkor szólnak, ha bekapcsoljuk a gépet, vagy kinyitjuk a lemezmeghajtót. Az USA-ban 449,99 dollárba kerül ez a csodacsomag, az európai ára még nem ismert.

A Kinect Star Wars készítője, a Terminal Reality öt különböző móddal látta el játékát: Jedi Destiny: Dark Side Rising, Podracing, Rancor Rampage, Duels of Fate és Galactic Dance-Off. Ezek szerint lesz itt ellenfelek fénykarddal történő halomra aprítása változatos módokon, párbajok, járműves versenyek és... tánc. Igen, tánc. A  reklámszöveg szerint, amelytől minden jóérzésű, 12 évnél idősebb rajongó sírógörcsöt kapna "a játék bőven tartalmaz Star Wars témájú popdalocskákat, melyekre a jedik kikapcsolódásként rophatják. A táncparketten legyőzhetjük Darth Vadert, vagy rázhatjuk "Solo stílusban" is.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward