Kikerülnek a forgalomból a Guitar Hero, Band Hero és DJ Hero DLC-k

A visszavonás előtt 50%-os kedvezménnyel árulják a dalok egy részét.

Kikerülnek a forgalomból a Guitar Hero, Band Hero és DJ Hero DLC-k

Az Activision bejelentette, hogy a hónap végén végleg kivonja a forgalomból a Guitar Hero, DJ Hero és a Band Hero DLC-it. Március 31-től a Guitar Hero mobil játék sem lesz többé kapható.

A PlayStation 3, Wii és Xbox 360 játékok szerverei továbbra is működni fognak, és természetesen aki már megvásárolta a forgalomból kikerülő DLC-ket az a kivonás után is tud még velük játszani.

"Szeretnénk köszönetet mondani mindnyájatoknak, amiért támogattátok a Guitar Herot az elmúlt kilenc évben" - írta az Activision a Guitar Hero hivatalos Facebook oldalán. "Hogy megünnepelhessük ezt a nagyszerű közösséget, válogatott dalok és számok mostantól 50%-os kedvezménnyel lesznek kaphatóak Xbox 360-ra, PlayStation 3-ra és Wii-re a hónap végéig."

Úgy tűnik ezzel végleg lezárul egy korszak, a Guitar Hero és testvérei nem kapnak már újabb folytatásokat és kiegészítőket. Utoljára a Guitar Hero 7 volt tervben, amelyben nem lett volna zenekar támogatás, helyette egy új hathúros gitár perifériára koncentráltak volna, de ez a projekt már régen eltűnt a süllyesztőben. Maga az Activision is beismerte, hogy nem törődött eléggé a szériával ahhoz, hogy fenntartsa a hosszú távú eladásokat.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward