Kijöttek a Destiny DLC-jének hivatalos trailerei

Ezúttal nem kiszivárogtatással jutottak el hozzánk.

Kijöttek a Destiny DLC-jének hivatalos trailerei

A Destiny kiegészítője, a Rise of Iron gyakorlatilag minden aspektusa el lett pletykálva, ki lett szivárogtatva a hivatalos bejelentés előtt. Most, hogy a Bungie megtette a tájékoztatást, végre nyugodtan készpénznek is vehetjük, amit látunk/láttunk – és van mit nézni, bár úgy tűnik, a Rise of Iron nem hoz majd akkora változásokat a játékba, mint a The Taken King tette.

Az első trailer főleg a sztorival kapcsolatos küldetésekre fókuszál, a Föld egy új régiójában játszódik, de belenget egy új raidet és Gjallarhorn, a hírhedten jó, egzotikus rakétakilövő dicsőséges visszatérését is.

Hírhedten jó, mert a tapasztalatok alapján könnyen kikerülhettünk egy raidből, ha nem vittük magunkkal, bár ez a jelenség csökkent, mikor a második évben megjelentek a jobb felszerelések. Most egy frissebb verziójú Gjallarhornt szerezhetünk majd meg egy küldetés elvégzésével, a kiegészítő előrendelői pedig spéci fekete-ezüst modellt kapnak.

A Rise of Iron szeptember 20-án jelenik meg PS4-re és Xbox One-ra, futtatásához az alapjáték és a The Taken King DLC is szükséges lesz. Az E3 keretében valószínűleg további infókat is megtudhatunk majd.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward