Kiegészítőt kap az UnderRail

2017-ben felfedezhetjük a Fekete-tengert.

Kiegészítőt kap az UnderRail

A tavaly megjelent, földalatti, posztapokaliptikus világban játszódó CRPG UnderRailről mostanában hallhattunk újra, ugyanis a Wasteland 3Fig-kampányában ez volt az egyik választható ajándék a projektet az első 48 órában támogatók részére. A fejlesztő Stygian Software marketingesei jól dolgozhatnak, hiszen nem is hagyták kiaknázatlanul az ingyenreklám által biztosított figyelmet: bejelentették a játék Expedition címre hallgató kiegészítőjét.

A DLC-ben egy hatalmas, földalatti víztömeget fedezünk majd fel, melyet Fekete-tengernek hívnak. Természetesen hemzseg a kalózoktól, düledező romoktól és veszélyes szörnyektől, de mindenképp változatosságot nyújt majd az alapjáték végtelen metróalagútjaihoz képest.

Nagyjából az UnderRail közepétől kapcsolódhatunk be az Expedition történetébe. Több, mint száz új területet fedezhetünk fel, lesz néhány új frakció, melyekkel barátkozhatunk vagy ellenségekké válhatunk, karakterünk pedig további zsákmányokat gyűjthet, eddig nem látott bestiákra lövöldözhet és friss képességekre tehet szert. Továbbléphetünk a jelenlegi 25-ös szinthatáron is.

A fejlesztők tervei szerint az UnderRail: Expedition valamikor a jövő év első felében fog megjelenni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward