Kidnapped: Izgalmas horrorjáték egy új független csapattól

Pszichológiai horror, fejtörőkkel és dinamikusan változó környezettel egy új indie csapat műhelyéből.

Kidnapped: Izgalmas horrorjáték egy új független csapattól

Felkerült Steam Greenlightra a Deceptive Games névre hallgató független csapat első címe, a Kidnapped, egy pszichológiai horrorjáték, amelyben egy Sebastian Lee nevű embert alakítunk, aki 1992 telén nyomtalanul eltűnt egy skóciai városból. Lee bőrébe bújva kideríthetjük, mi is történt valójában, bejárhatunk egy 200 éves vidéki kastélyt, sötét barlangokban és egy félelmetes erdőben bolyonghatunk és egy gyönyörű régi templomba is ellátogathatunk.

Galéria megnyitása grid_on

Kitűnő turistaprogramnak hangzik, de bizonyára nem lesz olyan kellemes, Lee ugyanis azért kerül ezekre a helyszínekre, mert elrabolták, úgy kell megszöknie, hogy elrablója közben a nyomában van. A kalandjátékban a történeten és a pszichológiai elemeken lesz a hangsúly, a játékmenet felfedezésből és rejtvények megfejtéséből fog állni. A helyszíneken található tárgyak nagy részét megvizsgálhatjuk és kézbe vehetjük. A játék célja, hogy úgy érezzük, folyamatosan résen kell lennünk, az alkotók ezt úgy érik el, hogy a környezet dinamikusan változik, ahogy előrehaladunk a történetben.

A Kidnapped egyelőre még alfa előtti állapotban van, a honlapjáról viszont már letölthető egy játszható demó. A játék a tervek szerint a PC mellett más platformokra is meg fog jelenni, a fejlesztők egyelőre erről csak annyit mondtak, hogy minél többre szeretnék kiadni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward