Kickstarteren a Looking for Group and The Fork of Truth

Az LFG webes képregény alkotói játékot készítenek LFG and The Fork of Truth címen. For Pony!

Kickstarteren a Looking for Group and The Fork of Truth

Bizonyára sokan ismeritek a Looking for Group online képregényt, amely még akkoriban született, amikor a WoW kies vidékei még nem megvadult pandák harci kiáltásaitól voltak hangosak, viszont annál többször lehetett hallani hogy "For Pony!", ami a képregény főhősének, Richardnak volt a kedvenc csatakiáltása.

Egy csatakiáltás születése

Az alkotók most 4 fős ko-op RPG-t szeretnének készíteni az MMO és RPG-kevelők körében népszerű képregény alapján, és ehhez Kickstarteren keresnek támogatókat. A csapat a képregényért felelős Blind Ferret tagjaiból (Ryan Sohmer, Lar deSouza, Randal Milholland és Ariadne MacGillivray) áll, akik a holland Paladin Studiosszal együttműködve szeretnék elkészíteni a nagy művet.

A játékot alapban PC-re és Macre szeretnék elkészíteni, és ha több pénz is összejön, akkor konzolokra és táblagépekre is megjelentetnék. A darabot szólóban is végig lehet majd játszani, de az alkotók szerint úgy nem akkora poén, ugyanis négy főhős Cael, Richard, Benny és Krunch bőrébe bújva kalandozhatunk majd Legarionban. Az alkotók már sejtik azt, amit mi is: mindenki Richarddal akar majd játszani, és emiatt néhány barátságnak bizonyára annyi lesz, de szerintük megéri, mert a játék annyira jó.

A darab a Gauntlet-re emlékeztető felülnézetes csihipuhi lesz, alapban 12 játszható szinttel, amelyből a pénz függvényében akár több is lehet. Falvakat és farmokat égethetünk le, vagy segíthetünk is a falusiaknak és a farmereknek, minden rajtunk áll. A képregényből ismert helyszínek fognak nekünk visszaköszönni, és harcolhatunk az LFG-s legendás fegyverekkel is. A sztori a képregény első és 12. része között játszódik, és valószínűleg egy mellékszálat mesél majd el, így választ kaphatunk belőle pár eddig megválaszolatlan kérdésre.

A kitűzött cél 600 000 dollár, ebből már 94 000 össze is jött a támogatók jóvoltából. A gyűjtés július 19-én ér véget.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward