Kickstarter: A jRPG játékok honosításáért

A MonkeyPaw Games is úgy döntött, hogy tesz egy próbát és meglovagolja a játékosok reményteli lelkesedését, ahogy azt tette Tim Schafer is, a kalandjátékok öregapja.

Kickstarter: A jRPG játékok honosításáért

A MonkeyPaw Games is úgy döntött, hogy tesz egy próbát és meglovagolja a játékosok reményteli lelkesedését, ahogy azt tette Tim Schafer is, a kalandjátékok öregapja. A megszólítottak ezúttal viszont a japán szerepjátékok kedvelői, akik nem tudnak japánul és így a kínálat apró töredékét élvezhetik csak, amit a felkelő nap országának fantáziavilágai nyújthatnának.

A célösszeg félmillió dollár, melyből szeretnének digitális és dobozos változatot is kiadni az első kiszemelt jRPG játékból, mely PSP dungeon crawler, a Class of Heroes 2 lenne. A készítők továbbfejlesztenék picit az eredeti játékot és prémium kiadást prezentálnának az érdeklődő amerikai és európai játékosoknak.

A MonkeyPaw természetesen várja a javaslataitokat további címekre, amiket átemelhetnének a nyugati piacra.

"A japán szerepjátékok egy egészen különleges műfajt képviselnek és sokkal erősebben kéne képviseltetniük magukat a nyugaton. Most végre van módja, hogy finanszírozzuk a költséges lokalizációt, ami oly sok játék elé gördített akadályt a piacon. Ez egy csodálatos nap az RPG rajongóknak."

Jelenleg 33,313 dollárnál tartanak, de még van hátra 28 nap a cél eléréséig. Ha a hírt olvasva nektek is megdobbant a szívetek, akkor irány a Kickstarter.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward