Kezetekben a Bloodlines írójának új játéka

A Vampire: The Masquerade - Bloodlines vezető írója és dizájnere, Brian Mitsoda Kickstarter projektet indított, hogy befejezhesse új zombis szerepjátékát, a Dead State-et.

Kezetekben a Bloodlines írójának új játéka

A Vampire: The Masquerade - Bloodlines vezető írója és dizájnere, Brian Mitsoda Kickstarter projektet indított, hogy befejezhesse új zombis szerepjátékát, a Dead State-et. A játék egyébként már bőségesen elérte a kitűzött 150 ezer dolláros összeget, de minél többet adtok hozzá, annál több tartalmat suvasztanak majd a játékba. Hogy pontosan milyen összegeknél, milyen plusz tartalom jön, azt a Kickstarter oldalon láthatjátok, még 9 napig adakozhattok.

 

A Dead State egy igazi old-school single-player RPG lesz PC-re, a harc körökre osztott és kell majd jó sok szöveget is olvasni. Természetesen lesz egy csomó képesség és perk, szóval a karakteretek alakításánál meg kell mozgatni majd egy kicsit a berozsdásodott agytekervényeiteket, amiket az utóbbi idők szerepjátékai nagy óvatossággal kezeltek. A sztori egy apokaliptikus zombitámadást dolgoz fel, de lesz benne politika és több tucat reaktív karakter, szerteágazó dialógus opciókkal. Építenetek kell majd egy menedéket és a társaitok bizalmát is el kell majd nyernetek.

 

"Ahogy a társadalom kezd széthullani, a játékosnak össze kell fognia szövetségeseit és menedéket építenie. Fel kell derítenie hol találhatnak élelmet és ellátmányt, kétes szövetségeket kell kötnie, hogy összetartsa a csapatot, miközben az emberiség a kihalás szélére keveredik."

 

"Undorodunk a legtöbb zombi játéktól. Értem én, zombikat ölni jó móka, de a zombis műfaj nem erről szól, hanem elsősorban a túlélésről és a küzdelemről, amivel a túlélőknek szembe kell nézniük és alkalmazkodniuk a világhoz, amit térdre kényszerített ez a felfoghatatlan esemény."

 

Ha tetszik amit olvastatok, és a lenti trailer is kedvetekre való, látogassatok el a Kickstarter holnapra további infókért és támogassátok a projektet.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward