Készülőben az új Dead to Rights

A Playstation: The Official Magazine márciusi számában talált iromány alapján a Namco új szériakövetkezőt ad ki a Dead to Rights franchise-hoz. A játék ez év negyedik negyedévére várható PS3-ra és ha igaz amit a madarak csicseregnek, akkor Xbox 360-ra is. A fejlesztő a Volatile Games akik például a Kutyaszorítóban (Reservoir Dogs) című Quentin Tarantino film videojáték változatát is készítették 2006-ban.

Készülőben az új Dead to Rights

A Playstation: The Official Magazine márciusi számának előzetesében talált iromány alapján a Namco új epizódot ad ki a Dead to Rights franchise-hoz. A játék ez év negyedik negyedévére várható PS3-ra és ha igaz amit a madarak csicseregnek, akkor talán X-box 360-ra is. A fejlesztő a Volatile Games akik például a Kutyaszorítóban (Reservoir Dogs) című Quentin Tarantino film videojáték változatát is készítették 2006-ban.

Az új Dead to Rights a magazinban leírtak alapján sem előzmény, sem folytatás nem lesz, inkább egy egészen új kezdet. A nulláról akarják felépteni újra az egész szériát. A játékban nagyobb szerepe lesz majd az ökölharcnak mint az előző két részben (illetve 3, ha a PSP verziót is számoljuk), de ettől függetlenül azért TPS(third-person shooter) marad. Újra láthatjuk a régi szereplőket is, Jack Slate nyomozót és kutyáját Shadow-t a megszokott városban, Grant City-ben. A PTOM-ban megjelent képek alapján a küllemet kissé Jason Bourne stílusúra vették, ami nem feltétlen rossz.

Várjuk hát a Namco hivatalos bejelentését és a további részleteket.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward