Készül még egy FPS idén az EA-nál

Eddig be nem jelentett idén megjelenő FPS-ről beszélt az EA főnöke

Készül még egy FPS idén az EA-nál

John Riccitiello az EA főnöke egy új, nagyon érdekes, idén megjelenő FPS-ről beszélt, mikor válaszolt egy a Medal of Honor franchise-t érintő befektetői kérdésre. Azt mondta, hogy az EA célja, hogy minden évben erős FPS címeket jelentessenek meg, ugyanis szeretné, ha az Electronic Arts vissza tudná szerezni a vezető helyet FPS piacon. A Bulletstorm demóját kipróbálva látszik, hogy az EA próbál újdonságokat hozni a már alaposan megrágott FPS műfajba, sokan kiváncsiak sikerül-e nekik.

John Riccitiello elmondása szerint cége sokat fejlődött 2010-ben 2009-hez képest, a Battlefield Bad Company 2 és a Medal of Honor legújabb része is szép eladásokat produkál, idén pedig érkezik a Crysis második része és a Bulletstorm, és egy eddig be nem jelentett játék amely sokaknak izgalmat fog okozni.

Kérdés, hogy ezzel a már bejelentett Battlefield 3-ra célzott-e, vagy esetleg a Medal of Honor széria egy újabb részére, esetleg az átigazolt Respawn Entertainment (korábban Activision berkeiben Infinity Wards) hegeszt valamit?

Hamarosan megtudjuk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward