Készül az Onechanbara 2 + egyéb megjelenések

Emlékeztek még a zombigyakós atombulákra? (Elnézést kérünk a gyengébb(?) nem képviselőitől az előbbi mondatunkért, de sajnos a játékban szereplő hölgyeket még így is megtiszteltük.) Ha nem emlékeztek vagy nem ismeritek a szériát, akkor eláruljuk a legutóbbi két játék alcímét: Bikini Zombie Slayers (Wii) és Bikini Samurai Squad (Xbox 360). A játék nem több, mint aminek hangzik, szóval senkinek nem okozhatnak meglepetést a lányok.

Készül az Onechanbara 2 + egyéb megjelenések

Emlékeztek még a zombigyakós atombulákra? (Elnézést kérünk a gyengébbik(?) nem képviselőitől az előbbi mondatunkért, de sajnos a játékban szereplő hölgyeket még így is megtiszteltük.) Ha nem emlékeztek vagy nem ismeritek a szériát, akkor eláruljuk a legutóbbi két játék alcímét: Bikini Zombie Slayers (Wii) és Bikini Samurai Squad (Xbox 360). A játék nem több, mint aminek hangzik, szóval senkinek nem okozhatnak meglepetést a lányok.

Térjünk is inkább a lényegre. A Play.com információi szerint az Onechanbara 2 2012. február 3-ára várható 25 font körüli áron. Az olcsóbb árfekvésből ítélve lehet, hogy egy remake lesz a játék, meglátjuk.

Ha már Play.com és megjelenések, akkor tegyünk említést a PS3 exkluzív Saint Seiya-ról is, mely november 1-re van kiírva 40 fontos áron. A játék a japán Saint Seiya mangára/animére alapoz, a szigetországban múlt héten jelentették be.

Marokkonzol fronton jön a Rune Factory 3 DS-re (szemptember 30.), a Half-Minute Hero 2 PSP-re (október 21.), a One Piece: Unlimited Cruise 3DS-re (november 1.) és a Super Robot Wars szintén 3DS-re (2012. március 2.).

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward