Készül az Alan Wake 2?

A Remedy producert keres új AAA kategóriás Xbox 360 játékához.

Készül az Alan Wake 2?

A Remedy producert keres új AAA kategóriás Xbox 360 játékához. A Gamasutrára kirakott hirdetésben a következőket olvashatjuk: "A Remedy Entertainment, a Max Payne és az Alan Wake alkotója és világ egyik vezető független stúdiója producert keres a következő AAA konzol projektjéhez." A szövegből még nem derült ki, hogy Xbox 360 exkluzív játékról van szó, alul viszont az állás részletezésénél már igen.

Az eddigi nyilatkozatok alapján több mint valószínű, hogy a szóban forgó játék az Alan Wake 2. A finn fejlesztő korábban már többször kifejezte, hogy nagyon szívesen csinálna folytatást hozzá. Annak ellenére, hogy a címre vonatkozó összes jog a Remedynél van, augusztusban azt nyilatkozták, hogy mindenképpen MS exkluzív lenne a következő epizód is.

"Jelenleg a belövés fázisában vagyunk, nem volt alkalmunk kimenni Redmondba a Microsoft Game Studios-hoz, hogy megbeszéljük hogyan tovább." - nyilatkozta Oskari Hakkinen. "Ettől függetlenül nem látok akadályt az előtt, hogy tovább menjünk a Microsofttal egy teljes értékű Alan Wake folytatás elkészítésére."

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward