Készül a Top Spin 4

A 2K Sports bejelentette a tenisz szimulátor sorozat legújabb folytatását, a Top Spin 4-et.

Készül a Top Spin 4

A 2K Sports bejelentette a tenisz szimulátor sorozat legújabb folytatását, a Top Spin 4-et. A játék jövőre érkezik PS3-ra, Xbox 360-ra és Wii-re, fejlesztője a Mafia II-ért felelős 2K Czech. Ígértek nekünk újratervezett irányítást, álleejtős játékos modelleket és "jellemző stílusjegyeket" tükröző animációkat. A TV-s tudosítás szerű tálaláson szintén javítottak.

Ez még persze nem minden, a 2K izgalmas előrendelési extrákkal is kecsegtet, amik egy a megjelenéshez közeli időpontban kerülnek majd bemutatásra. Egy bónuszt azért tudunk, az Xbox 360 és PS3 verziókhoz jár majd egy játszható Andre Agassi karakter.

"A Top Spin 4 lesz az eddig legrealisztikusabb és üdítőbb teniszjáték a franchise történetében." - nyilítkozta a 2K Sports termékfejlesztési részlegének elnöke, Greg Thomas.

"Ennél a folytatásnál a fejlesztőcsapat arra koncentrált, hogy egy merész, új szemszögből közelítse meg a sportot, lehetővé téve a játékosoknak, hogy annak minden részletét hátborzongató realitással élje meg, a stadion modellektől, az eredeti hangokon (valós teniszmeccsek felvételei) és az új, innovatív irányításon át egészen az összetett verseny vezetéséig."

A Top Spin 3 még 2008-ban jött ki és az sem lett éppen rossz, kíváncsian várjuk a folytatást.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward