Készül a Red Dead Redemption

A Rockstar bejelentette a Red Dead Revolver folytatását, a Red Dead Redemptiont, mely 2009 őszére várható PS3-ra és Xbox 360-ra.

Készül a Red Dead Redemption

A Rockstar bejelentette a Red Dead Revolver folytatását, a Red Dead Redemptiont, mely 2009 őszére várható PS3-ra és Xbox 360-ra.

Az első rész még 2004-ben jelent meg PS2-re és Xbox-ra, szóval időszerű a folytatás a kellemes kis spagetti westernhez (tarol a Vadnyugat az utóbbi időben, először Juarez hívogat, most meg...). A játék nyílt világú lesz és a Rockstar saját motorját, a RAGE-et (Rockstar Advanced Game Engine) fogja használni, amivel a GTA IV-ben is találkozhattunk.

A kiadó úgy írja le a játékot mint egy "Western eposzt, mely a 20. század fordulóján játszódik, ahol a törvényt nem ismerő kaotikus Vadnyugat már kezdi beadni a derekát a terjeszkedő kormányi fennhatóságnak és az iparosodás korának".

Föhősünk egy John Marston nevű törvényen kívüli, aki a frontvonalon lévő városok és egyéb helyek között kószál és nem meglepő módon lépten nyomon tűzharcokba keveredik. Csak úgy mint a GTA-ra, erre is jellemző lesz a folyamatos, változatos akció.

Az eredeti játékot még Sergio Leone munkássága inspirálta. Volt Bullet Time stílusú része is (csak itt "Dead Eye"-nak hívták), amely segítségével Clint Eastwood módra egyszerre több ellenfelet is leszedhettünk. Emellett volt azért benne rendes duel is (ahogy sok más is).

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward