Készül a Mega Man Universe

A Capcom megerősítette, hogy a Dead Rising 2 producere, Keiji Inafune már javában dolgozik egy Xbox Live-ról és PSN-ről letölthető új Mega Man játékon.

Készül a Mega Man Universe

A Capcom megerősítette, hogy a Dead Rising 2 producere, Keiji Inafune már javában dolgozik egy Xbox Live-ról és PSN-ről letölthető új Mega Man játékon. "A Capcom célja, hogy ennek a kiváló sorozatnak a következő fejezetével az eddigi legkreatívabb Mega Man élményt hozza. A Mega Man Universe-ben a képzeleté a főszerep." - olvashatjuk a hivatalos leírásban.

"Nagy izgalommal jelentjük be a Mega Man Universe érkezését." - kezdte Keiji Inafune, a kutató és fejlesztő részleg feje, az eredeti játék tervezője. "Ez a játék megtöri majd a jeget és átírja majd mindazt, amit eddig hittünk, hogy a Mega Man-ből ki lehet hozni. Amint a rajongók a kezük közé kapják, végre láthatják valóra válni a játékkal kapcsolatos legvadabb álmaikat."

Jól hangzik nem? Semmi konkrétum, csak nagy szavak. Reméljük kijövetel előtt hallunk még róla valami olyat is amivel kezdhetünk valamit... (egyelőre a játék árfekvése sem ismert, így ebből sem lehet következtetni, hogy mennyi energiát fordítanak rá)

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward