Készül a LEGO Star Wars: The Force Awakens

Több új játékmechanizmust is bevezetnek a fejlesztők Az ébredő Erő alapján készülő LEGO-játékban.

Készül a LEGO Star Wars: The Force Awakens

Sosem gondoltátok volna, hogy az új Star Wars-filmhez készül majd LEGO-játék, ugye? Mert készül, és ugyanaz a TT Games fejleszti, aki az utóbbi években már nagyjából ezer videojátékot hozott tető alá LEGO-alapokra helyezve.

A játékról jelenleg annyit tudni, hogy a film legfontosabb karakterei mind feltűnnek benne, így Rey, Finn, Poe Dameron, Han Solo, Chewbacca, C-3PO, BB-8, Kylo Ren, General Hux és Captain Phasma is. A történetről nem árultak el túl sokat, de amellett, hogy végigmegy a film sztoriján (nyilván a szokásos LEGO-kiegészítésekkel), még valamiféle átkötésként is szolgál majd a hatodik és a hetedik rész között. Azt viszont már nem tudjuk, hogy ez az összekötés a mostanában megjelenő Journey to The Force Awakens-könyveket veszi alapul, vagy más sztorit.

A játékmenet két fontos dologgal bővül. Az egyik a Multi-Build, aminek tulajdonképpen az a lényege, hogy új utakat építhetünk a világban, így elérhetünk egyébként megközelíthetetlen helyeket, majd ha végeztünk, akkor lebonthatjuk őket. A másik a Blaster Battlest nevű játékmechanizmus, ami a leírás alapján egyfajta fedezékharcos lövöldözésnek tűnik, ami nagyon is illeszkedik a Star Wars világába.

Ezen kívül a játék fontos részét képezik majd a légi harcok, melyek a bolygófelszín közelében, zárt aránékban és az űrben is helyet kapnak. Itt nagyjából a film összes fontosabb űrhajója vezethető lesz, beleértve a Millennium Falcont is.

A LEGO Star Wars: The Force Awakens június 28-án jelenik meg minden létező platformra, amit ember ismer.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward