Készül a felújított Mass Effect?

Az EA alelnöke mintha erre utalt volna a Gamescomon adott interjújában.

Készül a felújított Mass Effect?

Patrick Söderlund, az EA alelnöke tavaly még azt nyilatkozta, hogy a cég az új címek fejlesztésére fókuszál, nem a régiek felújítására. Azóta sok víz lefolyt a Dunán, Söderlund is másképp vélekedik már erről, legalábbis gamescomos interjúja alapján nagyon így tűnik.

„Annyi változott, hogy a korábbiakhoz képest most már sokkal kézzelfoghatóbb bizonyítékaink vannak arra nézve, hogy az emberek szeretnék, ha ez megvalósulna. Ha őszinte választ akarok adni, akkor azt mondom, aktívan vizsgáljuk a lehetőségeket. Ebben a pillanatban még semmit sem jelenthetek be, de azzal nem árulok el titkot, hogy várhatóan követni fogjuk az Activisiont és a többi céget, akik már sikeresen belevágtak egy ilyen munkába.” – mondta Söderlund, mikor a trilógia felújításáról kérdezték.

Az Activison korábban jelentette be, hogy a novemberben megjelenő COD: Infinite Warfare mellé egy felújított Call of Duty: Modern Warfare is jár majd, bár külön nem juthatunk hozzá. A hírnek legalább akkora hatása volt, mintha új játékot jelentettek volna be.

Söderlund ugyanakkor azt is elmondta, hogy óvatosnak kell lenniük azzal kapcsolatban, hogy mit újítsanak fel, valamint biztosítaniuk kell, hogy rendes munkát végeznek (az alelnök szerint voltak próbálkozások más cégeknél, ahol ez sikerült, de olyan is előfordult, ahol nem), így a játékosok azt érezhetik, hogy az adott játék sokkal jobban muzsikál felújított formájában.

Akár hiszitek, akár nem, az eredeti Mass Effect már tíz éves lesz, ez önmagában kiváló alannyá teszi egy kis ráncbaszedéshez, főleg, hogy jön a Mass Effect: Andromeda. Ugyanakkor az EA bővelkedik az hasonló bánásmódra érdemes címekkel: ott van a Black and White, a Battlefield 2142, vagy akár a Command&Conquer: Renegade is.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward