Készül a Dragon Age 3

Igaz még nem történt hivatalos bejelentés, de bizonyára senkit sem lep meg, hogy folyamatosan jönnek az arra utaló hírek, hogy a BioWare már benne van a fejlesztésben.

Készül a Dragon Age 3

Igaz még nem történt hivatalos bejelentés, de bizonyára senkit sem lep meg, hogy folyamatosan jönnek az arra utaló hírek, hogy a BioWare már benne van a fejlesztésben. A BioWare Blogon a Dragon Age franchise egyik vezető írója, Jennifer Hepler a következőket nyilatkozta:

 

"Jelenleg az előkészületi fázis végén járunk, most indul meg a fejlesztés teljes gőzzel. Emiatt most hol az új sztori alapjait fektetem le, hol pedig dialógusokat írok a nagyobb eseményekhez, amelyekkel már kész vagyunk."

Igaz ebben a nyilatkozatban nem említi konkrétan a Dragon Age-et és mivel tudjuk róla, hogy a Star Wars: The Old Republic-on is dolgozott, akár arról is beszélhetett volna (egy kiegészítőről), de... néhány mondattal később azt hozza fel példának, - amikor arról beszél, hogy egy helyiségben dolgoznak a többi íróval -, hogy "hogyan szólítsuk a Championt mielőtt még Champion lesz belőle?" (így ötletelnek egymás közt), ami ugye a Dragon Age II-re utal.

 

A fantasy széria sorsa megkérdőjeleződött mikor Michael Pachter elárulta, hogy a csapat nagyrészét átállítottak a Star Wars: The Old Republic-ra. A második játék DLC tartalmainak egy részét kukázták is emiatt. Másrészéről viszont bíztató volt a tavaly májusban kiírt új állásokra való felhívás, valamint, hogy rajongói visszajelzéseket kértek, melyek alapján a folytatást tervezhetik.

 

A BioWare fejes Ray Muzyka még azt is elejtette, hogy a Dragon Age III-ban majd érezhető lesz némi Skyrim inspiráció, valamint a madarak azt csivitelik, hogy Orlais-ben kötünk majd ki, hogy megmentsük a világot önmagától!

 

A teljes Jennifer Hepler interjúhoz irány a BioWare blog.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward