Készül a Dead Rising 2

A Capcom megerősítette a zombi lövöldözős Dead Rising folytatásának jövetelét.

Készül a Dead Rising 2

A Capcom megerősítette a zombi lövöldözős Dead Rising folytatásának eljövetelét.

A második rész néhány évvel követi majd az első epizód eseményeit. A dolgok pedig nem alakultak túl jól, nem sikerült megfékezni a vírust, és az elterjedt az egész USA-ban.

A fejlesztők ígérete szerint a Dead Rising 2 egy egészen új szintre hozza majd a szériát, zombik ezreit zúzhatjuk majd szét. Lesz benne egy külön kis szerencsejáték paradicsom, Fortune City, amit bejárhatunk, valamint számos új tárgy, melyeket halálos fegyverként használhatunk.

A játékot az eredeti Dead Rising team segítségével (beleértve Keiji Inafune-t) a kanadai Blue Castle Games stúdió fejleszti, akik például a The Biggs nevű baseball játékot is készítették.

A zombiöldöklés kifizetődő móka, bizonyára a Dead Rising 2 is jól megállja majd a helyét a piacon. Gondoljunk csak bele, ott a Left4Dead, Resident Evil 5, House of the Dead és most fog megjelenni az Onechanbara, ami egy igazi kis gyöngyszem lesz… De erről majd később.  A DR2 megjelenésének időpontját még homály fedi, a platformok viszont biztosak: PC, PS3, Xbox 360.

                            

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward