Készül a Cossacks 3

A GSC Game World feltámadt, és folytatja a klasszikus stratégiai játék-sorozatát.

Készül a Cossacks 3

A nap első meglepetése, hogy a GSC Game World nem halott. A STALKER-sorozat egykori fejlesztőiből ugyanis kivált a legtöbb törzstag a stúdió hosszú limbója után, hogy megalapítsa a Vostok Gamest, és nekiálljanak a Survarium elkészítésének.

A GSC Game World jelenti, hogy bizony életben van, és a következő játéka a Cossacks 3 lesz. Ha még emlékeztek, az első Cossacks tulajdonképpen az Age of Empires-játékokhoz hasonló stílusban indult el 14 évvel ezelőtt, nagy kritikai sikert és közepes anyagi sikert aratva.

A Cossacks 3 a készítők ígérete szerint tartalmazni fog mindent, amit a korábbi részek, és persze még sokkal többet, mindezt modern köntösben. Az új motor például lehetővé teszi, hogy egyszerre több ezer egység csatázzon egymással, és a pályán összesen akár 10 ezer egység is jelen lehessen egyszerre. Ezen kívül számíthatunk 5 egyjátékos kampányra, és 12 játszható nemzetre.

A GSC Game World egyébként egyértelművé tette, hogy továbbra is náluk vannak a STALKER jogai, így bármikor készíthetnének egy új játékot a névvel. Ez lehet, hogy meg is történik majd valamikor, de semmiképpen sem a Cossacks 3 elkészülte előtt.

Galéria megnyitása grid_on

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward