Készül a 7th Guest folytatása

7th Guest 3: The Collector címmel folytatást kapnak a régi klasszikusok. A szériából filmsorozat is készül.

Készül a 7th Guest folytatása

A 7th Guest eredeti fejlesztője, a Trilobyte Kickstarteres gyűjtést indított, hogy elkészíthesse a széria 3. részét The 7th Guest 3: The Collector címmel. Tavaly novemberben már indítottak ugyan egy Kickstarteres kampányt, de a 435 000 dolláros célt nem érték el, a végösszeg 121 318 dollár volt. Az új célkitűzésük már jóval reálisabb, most csupán 65 000 dollárt szeretnének, ennek több mint a harmada már a gyűjtés első napján össze is jött nekik.

A The 7th Guest 3-at PC-re, Macre, Linuxra és iOS-re kezdték fejleszteni. A történet az eredeti kísértetjárta, rejtvényekkel teli házban fog játszódni, ahol a játékosok megvizsgálhatják a titokzatos játékkészítő, Henry "Old Man" Stauf hagyatékát, és feltárhatják, mi lett hat vacsoravendégének szörnyű sorsa. A régi 7th Guest játékokhoz hasonlóan a harmadik részben is valódi színészeket láthatunk pre-renderelt hátterek előtt mozogni az átvezető filmekben.

Az 1993-ban megjelent 7th Guest, és 1995-ös folytatása, az 11th Hour 2012 elején kezdett újra visszajönni a köztudatba, amikor is az eredeti alkotók újraalakították a jó ideje megszűnt Trilobyte-ot, és újból kiadták a két játékot. A folytatás a tervek szerint 2016. november 10-én jelenhet meg, de ez még nem minden, mert a szériából tévésorozat is készül: a Trilobyte az Angel Valley Mediával kötött szerződést a tévés produkcióra.

"A 7th Guest mérföldkő a játékok történetében" - nyilatkozta Matthew Lewis, az Angel Valely elnöke. "Henry Staufnak és a széria gazdag világának filmvászonra kerülése sorsszerű volt. A Trilobyte Gamesszel közösen dolgozunk azon, hogy új betekintést nyújtsunk Stauf világába, új sztorikkal és karakterekkel. Mindez szorosan összefonódik majd a játékokkal."

Kapcsolódó hírünk:

[link href="https://ipon.hu/hir/ujra_itt_a_the_7th_guest_pc_re/19272" target="_blank"]Újra itt a The 7th Guest PC-re

[/link]

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward