Kész van a No Man’s Sky

Aranylemezre került a játék.

Kész van a No Man’s Sky

Véget ért a No Man’s Sky fejlesztése. A Hello Games alapítója, Sean Murray a Twitteren jelentette be a hírt egy vidám fotó kíséretében. A játék augusztus 9-én jelenik meg PC-re és PS4-re.

„Megtörtént. A No Man’s Sky aranylemezes lett. Hihetetlenül büszke vagyok erre a kis csapatra. Négy, érzelmekkel teli év.” – írta Murray.

A bejelentést egy rejtélyes üzenete előzte meg, melyben Murray azt állította, hogy „valami történik”. Egyes vélekedések szerint ez arra is utalhatott volna, hogy a játék VR-ben is elérhető lesz, vagy újabb csúszást jelentenek be, de a Murray kezében látható lemez azt bizonyítja, hogy a gyártósorig vezető hosszú út véget ért.

A No Man’s Sky eredetileg június 21-én jelent volna meg, de május végén közölték, hogy csúszni fog. Néhány rajongót ez annyira felháborított, hogy Murray még halálos fenyegetéseket is kapott.

A No Man’s Sky-ban az űrben utazunk majd, felfedezzük a galaxis legtávolabbi sarkait is, megszámlálhatatlan bolygót ismerhetünk meg és különböző életformákkal találkozhatunk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward