Késnek a Hitman első különleges célpontjai

Az erre a hétre ígért Elusive Targets játékmód mégsem érkezik meg, cserébe viszont új ügyeket kaptunk.

Késnek a Hitman első különleges célpontjai

Habár a Hitman első epizódját sokan dicsérik, azért az látszik, hogy az IO Interactive még próbálja kitalálni, hogyan is működik ez az epizodikus megjelenés, illetve az epizódok közé ígért extra tartalom. Ennek megfelelően először sajnos egy rossz hírről kell beszámolnunk, de lesz cserébe néhány jó is.

A rossz hír az, hogy az Elusive Targets névre hallgató új játékmód késni fog. A héten meg kellett volna érkeznie, azonban valamikor a következő epizód áprilisi megjelenésének környékére csúsztatták el. Az Elusive Targets nagyon izgalmas játékélményt ígér, ebben ugyanis egy bizonyos személyt kell eltennünk láb alól (oké, ez nem túl meglepő) viszont erre egyetlen lehetőségünk lesz: ha meghalunk, vagy a célpontot kimenekítik, akkor soha többet nem próbálhatjuk meg a missziót.

A jó hír viszont, hogy a késésért cserébe két új Escalation Contract került be a felhozatalba, és minden héten további kettő érkezik majd a következő epizód áprilisi megjelenéséig. Az első az Osterman Mosaic, ahol egy karddal kell leszúrnunk áldozatunkat, és persze minden egyes újabb próbálkozásnál egyre nagyobb kihívással kell majd szembenéznünk, ugyanis egyre inkább köti gúzsba kezünket a játék. A másik a The Gemini Fiasco, ahol divatmodell/kém Helmut Kruger ruháját felvéve kell megmérgeznünk a célpontunkat.

Ezen kívül a következő frissítéssel (ami valamikor a hetekben várható) érkezik a The Vampire Magician Challenge Pack, ahol mindenki kedvenc Hitman-öltözékébe, a vámpír ruhába bújva kell teljesítenünk tíz kihívást.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward