Shop menü

KEDVEZŐBB ÁRON ÉRKEZETT HOZZÁNK A NOTHING SPECIÁLIS FÜLHALLGATÓJA

A Nothing Ear (open) nem lett olcsó, de nem is hétköznapi látványt nyújt, amivel sokak érdeklődését keltetette fel.
Szécsi Dániel
Szécsi Dániel
Kedvezőbb áron érkezett hozzánk a Nothing speciális fülhallgatója

Szeptember végén jelentette be a Nothing a legújabb vezeték nélküli fülhallgatóját, az Ear (open)-t, ami idén már a harmadik ilyen jellegű eszköz közvetlenül a saját neve alatt. Ezt azért kell hozzátenni, mert a CMF almárkán belül is jöttek fülesek az év során. Valósággal ontja magából ezeket a cég, jól érzett rá a felhasználók igényére.

A Nothing az Ear (open)-nel egy teljesen új irányba indult el, ezzel minden eddiginél nagyobb kockázatot vállal. Cseppet sem szokványos a termék dizájnja, és a felépítése sem átlagos, de a Nothing bízik abban, hogy ez is megtalálja majd a célközönségét. A viselhető készülék szállítása október elején indult be a hivatalos honlapon keresztül. És nem kellett sokáig várni, hogy hozzánk is megérkezzen az Ear (open), ráadásul valamivel kedvezőbb áron lehet most hozzájutni, mintha valaki közvetlenül a Nothingtól szerezné be az újdonságot.

Szemlátomást egészen más lett az Ear (open), mint bármilyen más korábbi Nothing fülhallgató. Olyan testet öltött, mint a sportolók számára tervezett termékek, de ennek ellenére a márka mégsem ment rá erre a magas labdára. Elmondták, hogy alkalmas a készülék arra, hogy a testedzéseknél viseljék, mivel a fül mögé hajtható akasztónak köszönhetően jól fog tartani, de nem kapott ez különösebben nagy hangsúlyt.

Galéria megnyitása

Egy nyílt hangrendszerű készülékről beszélhetünk, ami meglehetősen nagy, 14,2 milliméteres hangszórónak ad otthont. Állítólag kiváló hangzást nyújt majd annak ellenére, hogy ez a felépítés azért nem kedvez a jó zenei élménynek alapjában véve. Sokkal többet lehet kihozni általában a zárt hangrendszerű fülhallgatókból a korábbi tapasztalatok alapján. Azt is elmondta a Nothing, hogy mindenki a saját ízlésének megfelelően alakíthatja majd az Ear (open) hangját, a dedikált alkalmazásban lesz elérhető EQ.

Galéria megnyitása

Ebben az esetben olyan dolgokra is érdemes kitérni, mint az alapértelmezetten biztosított ChatGPT integráció. A mesterséges intelligencia segítővel az okostelefon kézbe vétele nélkül juthatnak majd hozzá új ismeretekhez a felhasználók az őket körülvevő világgal kapcsolatosan. Bármiről lehet majd kérdezni az MI-t, és a generatív technológia a felhasználók segítségére fog sietni. Akármikor használatba is lehet venni az Ear (open)-t, mivel IP54 minősítéssel rendelkezik, így nem kell félteni az esőtől sem.

Galéria megnyitása

Nagyon különleges a termékhez tartozó hordozó is. Egy egészen lapos tokot kapott az Ear (open), ennek köszönhetően még könnyebb lesz zsebre csúsztatni, mint a legtöbb megszokott vezeték nélküli fülhallgatót, amiknek általában azért ha íves is, elég vaskos szokott lenni a gyári tokja A hordozó teteje is átlátszó, mint a füles burkolatának java, de a tok komponenseit azért még nem lehet látni.

Galéria megnyitása

Fontos még azt elmondani, hogy egy töltéssel 8 órán keresztül fog menni az Ear (open), és a tok több feltöltésre is alkalmas. 30 órás üzemidőt lehet belőle kipréselni. Ha valakit érdekelnek még részletek az újdonsággal kapcsolatosan, akkor a korábbi hírünkben olvashat még róla.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére