Kampánnyal jön a Battlefield V

Az Electronic Arts vezérigazgatója elárult néhány részletet az érkező játékról.

Kampánnyal jön a Battlefield V

Az utóbbi időben számos pletykát lehetett hallani a következő Battlefield-játékkal kapcsolatban. Bizonyos források azt emlegették, hogy a DICE Los Angeles-i stúdiója már egy ideje dolgozik egy saját epizódon, ami a Bad Company folytatása lenne, míg megint mások arról beszéltek, hogy a következő rész márpedig a svéd DICE-tól jön, és a második világháborúban játszódik majd.

Úgy látszik, hogy az utóbbi fog megvalósulni. Az Electronic Arts vezérigazgatója, Andrew Wilson ugyanis a befektetőknek arról beszélt, hogy a következő Battlefield-játék minden tekintetben azokat az értékeket képviseli majd, amit a DICE-tól megszoktunk, és teljes játékmódokra számíthatunk, beleértve az egyjátékos módot - ezt azért fontos kihangsúlyozni, mert ugye a jelenlegi információink alapján a Call of Duty: Black Ops 4-ben nem lesz kampány.

Sőt, Wilson egyenesen azt mondta, hogy "lenyűgöző egyjátékos történeteket" kapunk majd, a többes szám pedig arra enged következtetni, hogy a Battlefield 1-hez hasonlóan több karaktert követünk majd, valószínűleg a második világháborúban. Ezt ugyan nem mondta el hivatalosan, de több forrás szerint a játék neve Battlefield V lesz, amiben a "V" utal majd Winston Churchill kézjelére, vagyis a győzelemre (victory).

Wilson ezen kívül kiemelte, hogy a többjátékos módban is komoly változtatásokra és sok külöböző tartalomra számíthatunk majd, amit a fejlesztőcsapat folyamatos szolgáltatásként bővít. Elmondása szerint sokat tanultak a Battlefield 1-ből (és vélhetően a Battlefront 2-ből, de ezt nem emlegette), ami valószínűleg azt jelenti, hogy DLC-k helyett majd mikrotranzakciókkal igyekeznek bevételt szerezni, de legalább senkit nem zárnak ki az új pályákból.

Battle royale módról viszont nem esett szó.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward