Just Cause 2 DLC áradat

Az Avalanche Studios elárulta, hogy jó sok extra DLC-t terveznek a Just Cause 2-höz, de megnyugtattak minket, hogy az alapjátékban is lesz bőségesen tartalom a 15-20 órás kampányon túl is.

Just Cause 2 DLC áradat

Az Avalanche Studios elárulta, hogy jó sok extra DLC-t terveznek a Just Cause 2-höz, de megnyugtattak minket, hogy az alapjátékban is lesz bőségesen tartalom a 15-20 órás kampányon túl is.

"Igen, eljátszunk majd a letölthető tartalmakkal" - nyilatkozta a dizájner, Peter Johansson, aztán hárított egy "Nem árulhatok el részleteket" szlogennel. "A DLCk fontosak, de egy olyan játék mint a Just Cause 2 egyébként is sokáig ki tud tartani, mert ott a befejezettségi mutató és a barátokkal való játék lehetősége. Mi is ezt csináljuk az irodában!" (akkor sokáig fognak készülni a DLC-k)

           

Johansson legutóbbi játékmentése 60%-os befejezettségen áll, amit ő 55 óra befektetésével ért el. Elmondása szerint az alap kampány csak a negyedét képviseli a játéknak. Hogy eredményeinket és tapasztalatainkat megosszuk egymással, a kiadó Square Enix nagy valószínűséggel indít majd egy olyasmi közösségi oldalt, mint a Rockstar Social Klubja a GTA IV-hez.

A PS3 verzió birtokosainak lehetőségük lesz virtuóz (vagy nem annyira virtuóz) játékukat felvenni és felrakni a YouTube-ra egy beépített tool segítségével. Hogy ez miért nem jár az Xbox változathoz? Üzlet képem szépen, üzlet!

A Just Cause 2 március 26-án érkezik PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra. Rico Rodriguez bőrébe bújva feladatunk, hogy akkor káoszt csináljuk a szigonyunk (grappling hook) segítségével, amekkorát csak tudunk Panau szigetén. A játék kicsit őrült, eltúlzott, de jó mókának ígérkezik. "Ez a műfaj teljesen ellepi a piacot, szóval igen fontos, hogy megtaláld benne a saját személyiséged és irányultságodat. Mi nem vesszük magunkat túlságosan komolyan, rengeteg ötlet, ami végül bekerült a Just Cause 2-be csak tesztelés közbeni hülyéskedésből jött. Az hiszem, ez jelenti azt, hogy szabad kezet kapsz mint fejlesztő, remek volt a JC-n dolgozni!"

           

"Nekem is kéne egy szigonypuska a való életben!" - viccelődött. "Király lenne!" Ne várjatok a játéktól mélyen szántó gondolatokat vagy mögöttes értelmet! Minden pontosan az lesz, aminek látszik!

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward