Júniusban újra látjuk a Cyberpunk 2077-et

Közel egy év után ennek már éppen ideje volt.

Júniusban újra látjuk a Cyberpunk 2077-et

A CD Projekt Red bejelentette, hogy a türelmetlen rajongók már ne legyenek sokáig türelmetlenek, ugyanis júniusban a stúdió készül valamire. A Twitteren közölt bejegyzés alapján a legtöbben arra gyanakodnak, hogy egy élő streammel lesz dolgunk, ahol végre többet is megtekinthetünk majd a játékmenetből. Erre alapvetően a kis TV-s emojiból és a Night City Wire elnevezésből is viszonylag egyértelműen lehet gondolni.

Az adásra június 11-én kell számítani, aminek (mondhatni) éppen itt van már az ideje, hiszen legutóbb konkrétabban tavaly augusztusban láthattuk a játékot. Ekkor a CD Projekt Red egy 15 perces játékmenet-felvételt adott ki, ami a GamesComon zárt ajtók mögött prezentált demó egy rövidített változata volt.

A játék városának, Night Citynek csak egy körzetének (Pacifica kerület) egy kis szeletét láthattuk, így mindenképpen érdekes lenne betekintést nyerni más területekbe is.

A játék a jelenlegi állás szerint szeptember 17-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, miután az eredetileg tavaszra kitűzött megjelenést elhalasztották. Erre akkor belsős információk szerint azért volt szükség, mert a Cyberpunk 2077 elég gyászosan futott az alap PS4-en és Xbox One-on, nem igazán tudta a 30fps-t, így további optimalizációra volt szükség.

Úgy tudni, hogy a játék ezen kívül gyakorlatilag kész van, legfeljebb további hibák javítása és finomhangolás zajlik még szeptemberig. Persze, azt a CD Projekt Red is közölte, hogy nem egyszerű jelenleg a helyzetük a koronavírus-járvány miatt, és náluk is minden munkatárs átállt az otthoni munkára, de a jelenlegi állás szerint ez már nem fogja befolyásolni a szeptemberi rajtot.

Ahogy arról beszámoltunk, a CD Projekt Red stúdióvezetője, Adam Badowski pár hete jelentette be, hogy a Cyberpunk 2077' fejlesztése elérkezett abba a szakaszba, hogy már eljuttatták világszerte a legtöbb és korhatár-besorolásért felelős szervezetnek. Ez jellemzően akkor történik meg, amikor játék tartalmilag már nem módosul, gyakorlatilag végleges állapotban van. A brazil hatóságok értékelése már ki is szivárgott, és a várakozásoknak megfelelően az anyag 18 karikás besorolást kapott.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap