Júniusban jön a Superstars V8

A Black Bean Games bejelentette, hogy a Superstars V8 Racing június 26-án jelenik meg PC-re, Ps3-ra és Xbox 360-ra 30 fontos áron. A demo szintén tervben van, várhatóan az is kijön még valamikor a jövő hónapban.

Júniusban jön a Superstars V8

A Black Bean Games bejelentette, hogy a Superstars V8 Racing június 26-án jelenik meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra 30 fontos áron. A demo szintén tervben van, várhatóan az is kijön még valamikor a jövő hónapban.

Az első hivatalos screenshotok még múlt héten bukkantak fel néhány részlettel kézen fogva. A megjelenéshez ilyen közel ez kissé furcsa, általában több infó, videó és részlet szokott kiszivárogni. Ez némileg aggasztó, de így annál kíváncsiabban várjuk a demót.

"Teljesen igazuk van, ilyen kevés információ általában valami rossznak az előfutára" - nyilatkozta a Black Bean szóvivője. "Ebben az esetben viszont egyszerűen arról van szó, hogy ez egy franchise első játéka egy kisebb kiadótól, akiktől eddig csak motorversenyzős játékot láthattunk. Biztosak akartunk lenni, hogy minőségi munkát adunk ki a kezünk közül."

Fabio Paglianti, a fejlesztő Milestone producere elmondása szerint kiváló minőségű játékot készítettek, de a licensz még nem túl ismert, ezért lőtték be ezt a középkategóriás árat a játéknak. A céljuk, hogy megmutassák a közönségnek, hogy tudnak nagyon jó és nagyon szép játékot csinálni. Azt is hozzá tette, hogy a Superstar V8 Racingben 80%-ig benne van a tartalom egy teljes áras játékhoz, mint mondjuk az SBK széria bármely epizódjában, a Milestone motoros játékaiban. A stúdió versenyzős múltja még 1995-ig nyúlik vissza, egészen a Screamer-ig (PC).

A játék egyébként egy barátságos szimulátor lesz, amiben könnyű lesz elindulni és felvenni a fonalat. Sok segítséget nyújt a játékosnak, amiket persze ha nincs szükségünk rá, ki is kapcsolhatunk. Egy ilyen segítség például az Orbit mód, amely leállítja a játékot és szabad teret hagy nekünk a kamera mozgatására, hogy felmérjük a helyzetünket és átgondoljuk, hogy pozícionáljuk autónkat a továbbhaladáskor.

A Superstars V8 a való életbeli azonos nevű bajnokságról lett mintázva, amelyben ismert versenyzők megmutatják, hogy mire képesek az úton a mai személyautók. "A csali itt az, hogy az emberek kipróbálhassák, hogy hogy is muzsikálnának saját autóik versenykörülmények között." - magyarázta Paglianti.

A multiplayerben egyelőre csak egy quick-race módról tudunk, melyet maximum 12-en játszhatnak egyszerre, ha nincs elég ember, természetesen helyettesíthetők verseny botokkal. Fabio barátunknak ez a kedvenc játékmódja: "Nagyon jó móka! Könnyű, de annál agresszívebb!". Az AI elmondásuk szerint, úgy fog viselkedni akár egy ember. A különböző versenyzők másképp fognak vezetni.

"Mindent összevetve remek játék lesz, bízunk benne, hogy a jövőben lesz majd lehetőségünk továbbfejleszteni, nagyobb bajnokság módot és több verseny iskola adalékot hozzátenni." A való életbeli bajnokság is kezd egyre nagyobb közönséget nyerni magának, bíznak benne, hogy ehhez igazodva majd ki tudnak hozzá adni egy játékot is minden évben.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward